Behovsanpassade uppdrag med fokus på lönsamhet

Aspero Kompetens har lång erfarenhet av kvalificerade utbildningar och behovsanpassade uppdrag. Vår filosofi är att, om det är möjligt, utbilda och utveckla där ni finns. Det man lär sig i en verklig arbetsmiljö ger bäst resultat. Därför sker kompetenshöjning tillsammans med oss ofta på plats hos er. Vi tar alltid hänsyn till att varje företag och varje medarbetare är unik och kopplar detta till era mål. Våra föreläsningar, utbildningar och uppdrag anpassar vi utifrån ditt företags behov med ett tydligt fokus på ökad försäljning och ökad lönsamhet.

Metodik
Lärande sker genom egna upplevelser. Vår målsättning är att din upplevelse ska vara kompetenshöjande, exklusiv och inspirerande.Vi ger dig kunskaper som du direkt kan omsätta i praktik och kombinerar föreläsningar med

 

 

praktisk tillämpning. För oss är det viktigt att noga följa upp resultatet och säkerställa att insatsen leder till en hållbar och positiv utveckling för ditt företag, dig och dina medarbetare.

Aspero Group
Består av sex specialister inom detaljhandeln och besöksnäringen. Tillsammans erbjuder vi behovsanpassade utvecklingsuppdrag, inspirationsseminarium, och kurser inom Konceptutveckling, Visual Merchandising, Ledarskap, Värdskap, Marknadsföring och Social medier.

Vår målsättning är att din upplevelse alltid ska vara kompetenshöjande, exklusiv och inspirerande! Låt er inspireras på något av våra seminarier.

Varmt välkommen att ring eller maila Camilla Verngren så berättar jag mer om vad vi kan göra för just dig.